torsdag 6. november 2008

Føremelding 6. november

Lier: I dag var det -2 til 0 grader i Eiksetra-Nykjua-området. Det har vært variable temperaturer de siste dagene, og sola har tatt en del på høydedrag og åpne områder. Dermed er det hardt ganske mange plasser. Særlig gjelder dette fra Ulafoss ut mot Fallet, men også i den del av stigningene opp mot Nykjua.

Det beste skiføret finner du mellom Nykjua og Saga. Det er også OK i Svarthamna, mer her er det ikke satt spor, kun tråkka for skøyting.

Man må passe seg litt, fordi det er jakt i området, og med det følger en del biltrafikk og bruk av terrengkjøretøyer. Dette ødelegger løypene litt, ved siden av at man risikerer kollisjon.

Lier kommune melder at de ikke vil preparere før det kommer mer snø. Men det er meldt mer snø allerede i morgen, så ventetida blir ikke lang! :-)

Drammen og Nedre Eiker: Enkelte steder er det satt en såle med løypemaskin, men siden dise områdene er mer eksponert for sola enn i Lier, er det skarpt føre og man må være forsiktig.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk