lørdag 11. oktober 2008

Velkommen til en ny sesong!

Løvet faller, nattefrosten har vist seg så vidt den siste uka, og til tross for et midlertidig oppsving i temperaturene, så er det ikke lenge til vi kan vente det første snøfallet i Drammensmarka! Jeg kan dessverre ikke rapportere om skiføre ennå, men vi skal ikke lenger enn til Kongsberg for å finne skiføre i høyden.

"Skiføret i Drammensmarka" vil rapportere aktivt gjennom hele vinteren, med daglige oppdateringer dersom det er endringer. Forhåpentligvis vil vi kunne få oss noen turer i november, og beholde skiføret ut i mai, slik som i fjor.

Syklene trenger ikke å pakkes bort med det aller første, men tida er nå inne for å pakke fram skia, komplettere smørekofferten og preppe noen treningspar for å kunne gripe sjansen ved første snøfall.. Jeg gleder meg!! :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk