torsdag 27. mars 2008

Skiføre i mai?

I 2006 hadde vi en veldig snørik vinter i Drammensdistriktet. Min siste skitur denne sesongen var 14.mai(!) i området rundt Svarthamna. Bildet er tatt 1.mai 2006, sjekk snømengden!

Mange tror kanskje at det er lite snø i marka etter en snøfattig vinter nede i byen. Men husk at veldig mye av regnværet i Drammen har falt ned som snø i Drammensmarka.

Før det siste snøfallet i påska, var det ca 70cm snø, og nå er det godt over meteren. Og yr.no varsler stadig snø i Eiksetraområdet. Det betyr at vi kan få se skiføre i mai, nok en gang :-)

1 kommentar:

MonaStokke sa...

Så fine ski du har ;)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk