tirsdag 11. januar 2022

Snø i høyden!

Da er nedbørsfeltet over oss, og det regner i byen og i dalen men det er faktis ksnøvær i høyden, i hvert fall over 500moh. Vi får se hvordan dette utvikler seg i dag.

Det er kjørt nye spor på Martinsløkka i dag. Jeg antar at man venter med nye spor til været har roa seg.

4 kommentarer:

Runar sa...

Gått fra Gamledammen via Kamstrup til Solbergvann-Ulevann-rundt Vrangla-Langvann(her var det ei nydelig og tørr løype over isen så man unngår det mest steinete partiet)-Svarthavna-Grunntjern-Løkendemningen-Tverråsrunden. Ikke mye steiner å snakke om i traseene, har kanskje fått etpar nye riper men det skyldes uoppmerksomhet. Som det opplyses på Lierski.com er Tverråsen så som så men det er fullt mulig å gå der om man ikke er helt avhengig av å løpe på ski hele tida, det er noe lyng i partier men lite steiner om noen. Det var uventa tørr snø stort sett hele veien på tross av mildværet men i morgen blir det nok bløtere. Beste løypene var som vanlig på Liersida da de var nykjørt i dag. Skøyting vil jeg ikke anbefale noe sted pr nå pga grus og annet man fort skjærer nedi. Valgte feller i dag men det hadde gått fint med tørrvoks.

Anonym sa...

Pga leteaksjonen igår kveld etter en person som ikke hadde tatt seg bryet med å lære seg å orientere, er kamstrup og bolstadvei kjørt med en tyngre atv samt scooter, det er også en del spor etter tråkking, alt dette blir artig å gå på ski i når det fryser på. tverkenveien har også hatt besøk av disse maskiner. Og det blir ikke kjørt før det kommer mer snø.Oppplever også at skispor som er manuelt oppgått benyttes av både gående og syklister. Disse leser neppe her men det ville vært fint om de kunne vise litt hensyn.Skisporet er for skiløpere, skitraseen forøvrig kan alle benytte.

Anonym sa...

Joggetur inn til/over Langemyr og Kamstrup, synes snøen har overlevd varmen ganske bra og langt bedre enn frykta, det er faktisk fin pulversnø under et tynt lag skare innover hele veien. Traseene er temmelig harde da.

Daniela sa...

takk dr Ellen for tjenesten du gjorde meg. Jeg er veldig spent fordi leietakeren min endelig har betalt tilbake 2 års husleie. Betalte pengene og nå er de ute av huset mitt. Jeg hadde ikke vært i stand til å samle inn disse pengene fra ham uten deg. Jeg tok ham til retten, men de ga ham lang tid på å betale ned gjelden, men takk for at du fikk ham til å betale tilbake på kort tid. Jeg lover at jeg vil fortsette å vitne på nettet og overalt om ditt kraftige arbeid. Hvis du har noen av følgende problemer, kontakt Dr. Ellen via WhatsApp: +2348106541486
E-post: ellenspellcaster@gmail.com
1) utroskap
2) vedvarende skyldnere
3) vedvarende leietakere
4) sen nedbetaling av lånet
5) narkotikaavhengighet
6) dårlig seksuell ytelse
7) gjentatt abort
8) infertilitet
9) Forfremmelse på jobb
10) magisk ring
11) Skilsmisse
12) Få tilbake eksen din
13) Bryt besettelse
14) Gå tilbake til Sender Spell
15) Beskyttelsesformler
16) Lucky Charm
17) Staver for lottogevinster
18) homofile kjærlighetsformler
19) Lesbiske kjærlighetsformler Uansett hvilke problemer du har, vil Dr. Ellen hjelpe deg.
WhatsApp: +2348106541486
E-post: ellenspellcaster@gmail.com

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk