søndag 20. januar 2019

Nye bloggere og medforfattere!

Hei alle! Jeg har fått mye respons på siste innlegg, så jeg har tenkt å gjøre både Dag og Runar til medforfattere på bloggen. Hvis det er andre som ønsker seg inn, så får de bare melde meg :)

Da kan dere forvente oppdateringer fra og med den kommende uka folkens! Jeg kommer til å skrive en del selv også, har blitt motivert av alle tilbakemeldingene! Seinest i går var jeg i marka og gikk fra Øyvann mot Dypingen og Øyvannsrunden!

2 kommentarer:

Runar sa...

Har nettop gått en tur inn Bolstadveien til Tverken og vært Skimtrunden og Tverråsrunden. Det har kommet etpar cm finfin nysnø så løypene oppleves bedre nå enn de var og det er nok mulig å bare smøre med voks for kaldføre. Litt trått er det.

Runar sa...

Gått fra p plassen ved Steindammen via Øyvannsrunden til modumsida og ned til Dypingen og opp til Vrangla, rundt denne og under ledningen tilbake til Ulevann fra Langevann. Partiet rundt øyvann er stort sett uten sporsetting og litt kronglete å gå pga det, lite snø men ingen steiner. Veldig bra forhold på alle veiene, også bra fra Langvann til Ulevann. Tørrvoksføre.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk