onsdag 23. januar 2019

Alle monner drar - og store forventninger til helgen

Det har kommet noen få centimeter de siste par dagene. Og det hjelper. I går kveld var det merkbart bedre føre fra Landfalltjern og oppover enn det var i helgen.

Vi tar til takke med det vi får, men håper selvsagt at lavtrykket som er meldt fredag-lørdag slår til skikkelig. Jeg drømmer om 10 cm. På Konnerud i kveld var det ikke overraskende helt knall forhold og VR45 i -1,5 fungerte bra.

Siste nytt fra Hauern-komiteen er at Natthauern er flyttet til Martinsløkka-Svarthavna x2 (over Garsjø) og utsatt til klokka 19. Fremdeles er det tirsdag 29. januar som gjelder. Jeg håper fremdeles at selve minneløpet går i vanlig trasé.

God kveld fra debutant-Dag.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk