lørdag 11. mars 2017

Strålende vær for en skitur

Det er strålende vær ute, så jeg vil oppfordre alle til å ta seg en skitur - det er meldt mye mildvær framover, så det er jo usikkert hvor lenge skiføret holder.

I dag har det blitt kjørt opp i Ulevannsområdet, øvrige spor har blitt kjørt de siste 2 dagene, i all hovedsak. Det er fine forhold de fleste stedene, men litt vel tynt i lavereliggende områder og solhellinger. Det er feks veldig fint fra Ulevann, med forbindelse over til Modum sitt løypenett.

Det er +2 grader og omdannet snø (selv om det er kaldere og mer finkornet flere steder - det varierer). Jeg anbefaler silver universalklister i dag.

16 kommentarer:

Runar sa...

Gått fra gamledammen(turheisen) tl Tverken og Skimtrunden, helt ok forhold dit, vekslende fra tørt til isete i sporene og ørlite vått noen få steder. Skimtrunden var bra med gode faste spor faktisk, litt uventa, men Storsteinsrunden er valget i dag om en er litt kresen, den var nykjørt og helt strøken å gå, perfekt:-)
Mere isete i spora ellers.

Anonym sa...

Har det snødd eller regnet i eiksetra området i dag?

Regner med det blir klister-føre nå fremover? Eller er det tryggere med lilla sølvklister?

Richard Sørbø sa...

Går det an å gå fra Nykjua over til Hovlandsfjellet eller blir det tråkking i snø? Noen som vet?

Runar sa...

@Richard Sørbø

Var på Hovland i dag og gikk fra Sponevollen. Løypenettet der oppe var bra, og jeg mener jeg så at det ihvertfall kom opp ett manuelt oppgått skispor fra der løypa fra Nykjua kobles innpå Hovlandrunden helt i sydøst.Men jeg gikk ikke ned den veien så kan ikke si sikkert om det gikk helt ned. Men nykjørt med scooter var det iallefall ikke.

Richard Sørbø sa...

Tusen takk, Runar! Jeg tok den lange veien rundt. Enig i at det er fint på Hovlandsfjellet, aldri vært der før. Flere burde dra dit. Litt lite snø på et parti opp fra Sponevollen.

Runar sa...

@Richard Sørbø
Hygelig at du trivdes der, det er ett litt magisk skogsområde det der, og du fikk vel se det i sol også.
Du kan også starte fra Djupengrop lenger nord for Hovlandsfjell, det ligger en del høyere enn Sponevollen og mer i skyggen slik at det antagelig er bedre løypeforhold derfra nå. Innkjøring fra rett etter alpinbakken i Vikersund, inn til høyre Breiliveien og så til høyre og djupengrop i ett kryss noen km inn. Du kommer inn på samme løyperunden derfra.

Anonym sa...

Hvordan er forholdene i marka nå etter et par dager med mildvær og vind? Tenker Eiksetraområdet og etter hvert opp mot Tverråsen og Skimtrunden torsdag morgen. Er det fortsatt mulig/fint?

Runar sa...

Fortsatt nok snø på Tverråsen og Storstein, en trenger bare være litt obs noen få steder pga steiner f.eks ned fra Skimtvarden. Begge nevnte runder er kjørt i dag, ikke Skimtrunden. Det iser raskt på i sporene så det vil bli ett raskt føre som krever klister nå, vil anta det vil være sånn i morgen tidlig også. Jeg gikk Bolstadveien til Tverken og opp på åsen den veien, det var helt greit men ikke superbra selvsagt.

Anonym sa...

Takk Runar. Prøver meg imorra :)

Reidar sa...

Fra Martinsløkka opp til Tverråsrunden i dag tidlig (8.15). Løypemaskinen var ute, men sannsynligvis retning Svarthavna. Hardt, men fullt brukbart. Isklister og universal satt helt greit. Fikk greit med feste og en god del nedfall i klisteret :)

Theresa williams sa...


Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com


ivan sa...

TAK TIL Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) FOR Å LØSE MINE PROBLEMER
Et fantastisk vitnesbyrd om en stavekaster som tok min kone tilbake til meg. Jeg heter Elamine, jeg bor i Norge, og jeg er lykkelig gift med en nydelig og omsorgsfull kone, med to barn. Et veldig stort problem skjedde i familien min for syv måneder siden, mellom meg og min kone. så forferdelig at hun tok saken til retten for en skilsmisse. han sa at hun aldri ville bli med meg igjen, og at han ikke elsket meg lenger. Så pakket han ut av huset mitt og fikk meg og mine barn til å gå gjennom alvorlige smerter. Jeg prøvde alle mine mulige midler for å få ham tilbake, etter mye tiggeri, men alt til ingen nytte, og han bekreftet det at han har fattet sin beslutning, og han ville aldri se meg igjen. Så på en kveld, da jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som spurte min kone. Så jeg forklarte alt til ham, så han fortalte meg at den eneste måten jeg kan få min kone tilbake på, er å besøke en stavekaster fordi det virkelig har jobbet for ham også. Så jeg trodde aldri på magi, men jeg hadde ikke annet valg enn å følge hans råd. Deretter ga han meg e-postadressen til stavekasten som han besøkte.{isikolosolutionhome@gmail.com}. Så neste morgen sendte jeg en e-post til adressen han ga til meg, og stavkirken forsikret meg om at jeg vil få min kone tilbake neste dag. Hva en fantastisk uttalelse! Jeg trodde aldri så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trenger å gjøre. Så neste morgen, så overraskende, min kone som ikke ringte meg for de siste syv {7} månedene, ringte meg for å informere meg om at han kom tilbake. Så utrolig!! Så det var hvordan hun kom tilbake samme dag med mye kjærlighet og glede, og hun ba om unnskyldning for sin feil og for smerten han forårsaket meg og mine barn. Så fra den dagen var forholdet vårt nå sterkere enn det det var før, ved hjelp av en stavekaster DR Ajisafe spellcaster.
Så, hvis du er i et lignende problem eller noen form for problemer, kan du også kontakte ham via hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp ham sin direkte linje +2348133261196

Han spesialiserer seg også i de følgende problemene;

(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Hvis du vil bli markedsført på kontoret.
(3) Hvis du vil ha et barn.
(4) hvis du har sykdom som (HVAC / AIDS), (CANCER) eller noen sykdom
(5) Hvis du er døve og blind, og du vil se og høre igjen.

Igjen sørg for at du kontakter ham hvis du har noe problem, vil han hjelpe deg. hans e-postadresse er isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp ham hans direkte linje +2348133261196

Anonym sa...

Când iubitul tău sa despărțit de tine, există un doctor care să contacteze pentru ajutor și poate să-ți aducă înapoi pe iubitul tău, iubitul meu sa despărțit cu mine acum șase luni și i-am contactat pe Dr.Sacre pentru ajutor și a făcut vraja pe care am iubit-o eu si acum el mi-a iubit mai mult decat inainte, asa ca daca ai nevoie este ajutor sa-l contactezi la adresa de e-mail sacretempleofpower@gmail.com apel sau WhatsApp: +2348159768201 pentru ajutor

Eu sunt Agrapina Serghei din limba română

SARAH sa...

Hei leser, jeg heter Jessica Alba fra USA.

Jeg har aldri trodd på magi eller det er effekt før jeg hadde min personlige erfaring.

Min mann forlot meg og barna til å lide, for en annen kvinne som hadde hypnotisert ham med sin sjarm.

Ting endret øyeblikket han begynte å reise for forretning, En morgen etter en liten misforståelse, sa han at han ikke lenger var interessert i meg.

Jeg gjorde alt jeg kunne for å avgjøre ting med ham, men all min innsats trente ikke ut da han unngikk meg på alle områder.

Jeg besøkte relasjonsrådgivere, gikk til kirker for bønner, jeg kontaktet enda noen stavehjul online, men det var ikke noen løsning i stedet jeg ble scammed noen ganger ... Jeg prøvde å drepe meg selv, men gode naboer grepet av frustrasjon. Min hele verden krasjet foran meg og jeg fortsatte å tenke på hva jeg skal gjøre for å reparere mitt ødelagte hjem. Jeg ringte til min venn som rådet meg til å kontakte Dr OKOEBOR av e-postene (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarte problemet mitt til ham, fortalte han meg at mannen min var under hypnose en kvinne hadde plassert på ham som et resultat av å spise maten og han sa at han ville gi meg en sterk kjærlighetstroll å bryte sjarmen og returnere ham tilbake til min på to dager. Dr OKOEBOR instruerte meg også om hva jeg skal gjøre for at endringer skal skje. Jeg adlød hans instruksjoner og om to dager ringte mannen min på telefon, og ba meg om tilgivelse, nå er mitt hjem United som det pleide å være, takk, mange gode staver, du er veldig kraftig og snill.


(allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

Unknown sa...

I denne Xmas-perioden var jeg så borte som må søke etter en online hacker som vil hjelpe meg å bremse inn i en bankkonto i sørvest-Tyskland. men du vil ikke tro på at alliansebacker også gjør dette mulig for meg igjen. KONTAKT ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM de tilbyr følgende service innen 24 timer. de gir den raskeste tjenesten til enhver hacking jobb. Med ulike ferdigheter og hackingsteknikker gir han den beste jobben i enhver hackingsjobb, og han spesialiserer seg på følgende tjenester, for eksempel universitetsnotater, Twitter-hack, e-postkontoer hack, endring av notater, krasjet hack, hacked server Gjenopprette tapte filer / dokument, Slett kriminelle poster hack, Data bank hack, Hack eller Skype, Nettsteder hack, Facebook Hack, Whatsapp hack, Hacking Text Message Avskjøring, Avlytning av e-post, Kredittkort hackere, rengjøring kreditt, kort, økende kreditt card.for mer informasjon kan du nå ut til ham via ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM

MARIAM EDIN sa...

I denne Xmas-perioden var jeg så borte som må søke etter en online hacker som vil hjelpe meg å bremse inn i en bankkonto i sørvest-Tyskland. men du vil ikke tro på at alliansebacker også gjør dette mulig for meg igjen. KONTAKT ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM de tilbyr følgende service innen 24 timer. de gir den raskeste tjenesten til enhver hacking jobb. Med ulike ferdigheter og hackingsteknikker gir han den beste jobben i enhver hackingsjobb, og han spesialiserer seg på følgende tjenester, for eksempel universitetsnotater, Twitter-hack, e-postkontoer hack, endring av notater, krasjet hack, hacked server Gjenopprette tapte filer / dokument, Slett kriminelle poster hack, Data bank hack, Hack eller Skype, Nettsteder hack, Facebook Hack, Whatsapp hack, Hacking Text Message Avskjøring, Avlytning av e-post, Kredittkort hackere, rengjøring kreditt, kort, økende kreditt card.for mer informasjon kan du nå ut til ham via ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Google søk

Tilpasset søk