fredag 3. mars 2017

Mange åpne løyper og gode forhold

Det har kommet litt snø nå og da de siste dagene, totalt er det vel 10 cm, noe som betyr at forholdene er bedre nå enn på lenge - selv om vi skriver mars måned. Jeg minner om at vi fikk snørekord i april 2006 med godt over 100cm nedbør på Nykjua det året. Så skisesongen er ikke nødvendigvis over ennå!

I går ble de aller fleste sporene kjørt langs skogsbilveier og andre jevne spor, både på Konnerud, i Drammen (Tverken-Skimten-Kamstrupen) og Lier (alle spor åpne, med få unntak, feks Saga-Lelangen). Det ble også kjørt på Engersetra-Nygårdhøgda-Dypingen. Her er det fine forhold.

I dag har det blitt kjørt i Eikseterområdet. Jeg vil tro noen flere spor vil bli kjørt seinere i dag (feks Ulevannsområdet).

Det er -2 grader nå, og relativt finkorna snø, så det er tørrvoksføre. Jeg skal ikke ut i dag, men jeg ville ha satsa på enten VR45 (muligens med litt VR50 i tråkket) eller Rode (violet) Multigrade.

1 kommentar:

Rolf Reitan sa...

Fine løyper fra Eiksetra til Saga på lørdag.
VR45 var OK.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Google søk

Tilpasset søk