fredag 10. mars 2017

Påskeføre!

Mars har vært lovende så langt, med en del snø og mye fint, kaldt og klart være. Men det er mars, så når sola får stå oppe en stund så blir det varmt. Det er kaldt om natta og varmt om dagen, og dette merkes på snøen.

Nå er det ca +5 grader ute i skogen, og snøen forvandles til en mer grov type. Merk at mange skyggepartier vil ha ganske tørr snø, mens det i solhellinger vil være skikkelig påskeføre. Derfpr må klisteret fram, forsøk gjerne med universalklister, kanskje er silver universal det beste nå.

I dag har Lier kjørt i Eikseterområdet og opp til Skimten og Tverråsen. Modum har kjørt hele området Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingkollen. Dette er et veldig fint område som er altfor lite besøkt, slik jeg ser det. Ankomst fra Modumsida (Engersetra) eller fra Nedre Eiker (Ulevann-Vrangla-Dypingen)

Det er også kjørt på skistadion, samt E-134 (anleggs/sykkelvei). Store deler av det øvrige løypenettet er åpent og ble kjørt i går og onsdag.

God tur!

2 kommentarer:

Runar sa...

(posta dette under det forrige innlegget ved en feil, derfor reposter jeg det her)
Gått fra Steindammen via Øyvannsbrenna, på østsida av Trollåsen og innpå løypenettet til Modum, rundt Nygårdshøgda og Engersetra og tilbake til Steindammen. Flotte løyper som var nykjørt i dag, med scooter fra Steindammen til en kommer innpå løypene til Modum hvor de har brukt stor maskin. Gode forhold stort sett, litt småbart på etpar utsatte steder i scootertraseen men ikke problematisk. Det var veldig vekslende snøforhold, fra helt tørr finkorna til helt våt nesten oppmot slush på noen få av de mest solutsatte steder.
Valgte i dag felleski og det var ganske enkelt knallbra, god glid hadde jeg også. under sånne forhold er den løsningen genial.

Theresa williams sa...


Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com
Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Google søk

Tilpasset søk