tirsdag 12. mars 2013

Fremdeles tørrsnøføre!

Drammen kjører i dag fra Sparavollen via Landfall til Skimten og Skimtrunden, videre tas Kamstrupen. Jeg antar at Spiralen og lysløypenettet vil kjøres seinere i dag.

Uansett: Det er fremdeles kaldt, mye varmere enn i går, men ved -4 grader og strålende sol, så har vi tørrsnøføre. Jeg har selv vært ute et par ganger de siste dagene og gått på grunnvoks (som er smeltet inn og avkjølt) med tørrvoks oppå. De er noe grovere snø blandet inn i den nye snøen, men ikke mer enn at det holder greit. Jeg hadde ikke behov for grunnklister (og i hvert fall ikke gurupute - den er ganske aggressiv).

I dag er Rode Multigrade et utmerket valg, men merk at tempen vil stige, så det kan være at du bør ha med deg myekre smøring.

4 kommentarer:

Glenn Østerud sa...

Vil du legge ut noen smøretips for Birken?

Anonym sa...

Smøretips til birken finner du overalt. Det er jo masse folk oppe i løypene å tester hele tiden.

Hendrik sa...

Tok noen drag opp bakkene fra Kanada i går kveld. Det var da -13 grader!

Selv om løypemaskinen ikke har vært der på over en uke, var sporene som trikkeskinner og Rode blå Multigrade voks (P36) satt som et skudd.

Gunnar Schei sa...

Ingen Birkentips. Jeg går aldri Birken, så her ville jeg fulgt tipsene til sportslageret, milslukern eller en av de 100 andre :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk