søndag 31. mars 2013

Drammen og Lier har satt nye spor

Drammen har i dag kjørt mesteparten av løypenettet, både hovedløypene på Spiralen, opp til Tverken på begge sider av Landfalltjern, Skimtrunden og Kamstrupen, samt tilbake via Goliaten.

Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra-Tverråsrunden-Skimten-Storsteinsfjell.

Skal du opp i høyden nå på formiddagen ville jeg ha forsøkt med tørrvoks (VR50). Ta med mykere voks fordi det vil bli mildere. Litt utpå dagen er det sikrest å forsøke seg med Rode silver, som er bra på blandingssnø. Swix sin KR50 kan være et godt alternativ, evnte Silver Universal klister

2 kommentarer:

roger sa...

takk dette blir kansje siste skitur i påske for min del.skal gå litt lavere i terrenget i dag skal prøve meg på swix kr50 i dag..takk for all informasjon og smøretips denne sesong. i morgen blir det klargjøring av sykkel god påske

Magnus G sa...

Nå er det skikkelig blandinsføre ute. Der hvor sola ikke tar så mye er det fortsatt fint med tørrvoks, type VR45. Der sola har tatt er det isete, og klister må til.
Har selv vært på tur fra Landfalltjern til Ulevann i dag. Gikk fint med litt isklister i bunn med litt V55 og VR60 på toppen.

Vil takke for flotte smøretips gjennom en strålende skisesong! Har alltid fulgt tipsene dine, og vært kjempefornøyd med skia i hele år. Satser på å få noen skidager til, men gleder meg til snart å kunne finne frem landeveissykkelen :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk