torsdag 1. mars 2012

realt klisterføre

Det er nå på morgenen +6 grader på Eiksetra, og typisk vårvær, selv om det er meldt kaldere fra i morgen. Dette betyr at det er klisterføre, men siden det kan være litt skarpt etter natta, vil jeg anbefale isklister i bånn og universalklister oppå (feks Rode multigrade klister)

Lier kjørte i går alt av løyper i Eikseterområdet, inklusive opp til Skimten og rundene på Storsteinsfjell og Tverråsen. Det ligger her 50-70cm med snø, så skiføret forsvinner ikke med det første. Lier kjører i dag Eggevollen-Eiksetra.

Drammen har på morgenen kjørt fra Sparavollen via Tverken til Skimtrunden.

4 kommentarer:

IL ROS sa...

Skjer på Eiksetra nå? Preppemaskinen har ordnet til noen greier....

Sam Pedersen sa...

Vi forsetter å reise fra Fredrikstad for å gå på ski i den fenomenale Finnemarka. Til nå har vi ikke vært lenger vest og nord enn til Glitre. "Suget" etter de nordlige deler har begynt å melde seg, og vi lurer på å gå fra Kanada til Breiholt? på 702 meter, deretter sørover over Heståsfjellet, ned til Nykjua og tilbake. Vet noen om det kjøres i løyper i de nordlige delene?

Gunnar Schei sa...

Kanada til Breili mener du? Tja, dette kjøres litt sporadisk. Vil kanskje ikke anbefale akkurat den tilnærmingen. Noen ganger kjøres det fra Øverskogen inn til Breili, og herfra kan man gå til Hestås og Hovlandsfjell. Men det er ikke en del av det faste opplegget. Det er nok enkelre å kjøre til Vikersund og gå derfra.

Men gå gjerne fra Kanada til Saga via Nykjua. Innimellom kjøres det spor mellom Nykjua og Hovlandsfjell.

Sam P sa...

takk for tips, og igjen takk for superblogg. jeg leser hver dag og skulle ønske avstanden fra Fredrikstad var betydelig kortere.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk