torsdag 8. mars 2012

Nye spor i hele marka!

Da er snøværet over og sola skinner! Det er i dag satt spor i nesten hele marka;

Drammen har kjørt absolutt hele løypenettet (unntaket er Sauesetra og Kamstrupen). Lier har kjørt alt i Eikseterområdet og oppe på Skimten/Tverråsen/Storsteinsfjell, samt ned til Undersrud. Det er også kjørt fra Eiksetra til Saga-Nykjua-Kanada.

Modum har kjørt løypene i Breiliområdet. Nedre Eiker har kjørt fra Solbergvann og Ulevann til Vrangen og Marimyr, samt på Årbogen.

Smøretips: Det ligger nysnø ute nå, og det har snødd en del (ca 10 cm). Det er nå ca +2 grader. Dette betyr at du bør bruke en myk voks, feks VR55. Det vil bli kaldere til kvelden, så da kan det være annen voks som er aktuell, pass også på at det kan bli hardere spor når det fryser på.

1 kommentar:

IL ROS sa...

Glatte spor fra Eggevollen til Eiksetra, men Tverråsrunden var knall.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk