mandag 28. februar 2011

forslag til meningsmålinger?

Som mange av mine faste lesere har sett, så pleier jeg å ha en meningsmåling gående på bloggen. Nå er jeg litt tom for ideer akkurat nå, så jeg spør om det er noen av dere som har noen gode ideer?

Den siste målingen viste et stort engasjement for løyper som sjelden (ikke) kjøres, og medvirket til at vi nylig fikk satt spor fra Nykjua til Heståsfjell - et spor jeg ikke har sett på årevis.

Så send inn forslag i kommentarfeltet folkens!

5 kommentarer:

Park sa...

Hva om skiløperne ble spurt om favoritt- turmål, runde, rastested, utsikt o.l.?
Skape en opinion for bussrute til Ledningene eller helt til Landfalltjern? Mindre bilkjøring, bedre for miljøet i Drammen, vi slipper iskald bil etter turen osv. Nettbuss trenge bare å forlenge ruta med 1 km!!

Per Olav Horne sa...

Slipper kald bil hvis man tar buss til/fra Aronsløkka. Der kan man ta skiheisen opp/ned. Tror nok ikke det hadde blitt hyppige ruteavganger med buss til/fra Landfalltjern.

Anonym sa...

Jeg tror dette hadde blitt en fin meningsmåling jeg.

Er faktisk mange uten bil også, som kunne tenke seg å komme seg på ski litt oftere. I tillegg til miljøhensynet og de som ikke har bil som klarer Landfallbakkene - eller Eikseterbakkene - uten kjettinger.

Sjøl er jeg hyppig bruker nettop av buss og skitrekket i Aron. Men hadde helt klart vært veldig glad for bussmulighet til Landfalltjern (eller ledningene). Trenger ikke en haug med avganger hele uka - kunne jo starte forsiktig med bare lørdag og søndag, og 2-3 morgen-/formiddagsvaganger og 2-3 ettermiddagsavganger.

For ikke å snakke om hvis det kunne settes opp skibuss t/r Eiksetra i helgene. Da kjøpte jeg klippekort på flyende flekken!

Kyrre TB sa...

noe som kunne sikret adkomsten til marka på en bedre måte hadde vært supert. For min del er det største ønske at Lier og Drammen er flinkere til å kjøre løyper i adkomsttraseene. Min adkomst til marka er for eksempel via Nøste/stoppen i Lier og der er løypene nesten så dårlig at man heller setter seg i bilen, eller blir hjemme. Det er veldig synd. Jeg spanderer mer enn gjerne kvikklunsj og toddy på den som får Lier til å kjøre denne traseen fast:-) Rekruttering til bruk av marka uten behov for bil burde jo være supert. Ellers er bussforbindelse et kjempeforslag, spesielt for oss som har barn.

Erik sa...

Hadde vært morsomt å fått en måling på hvor mange som vil ha bredere løype på Tverråsrunden, slik at det også blir mulig å skøyte. Under Hauern beviste jo Drammen at det er mulig å kjøre bredt.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk