lørdag 13. november 2010

Milevis med spor

I går ble det satt milevis med spor i Lier. Det ble tråkka fra Eggevollen til Eiksetra. Det ble satt spor opp til Svarthamna, og her er det fine forhold.

Det ble også satt spor fra Kluftetangene opp til Nykjua, Åsvanna, Fallet og ned til Kanada. Her er det fine forhold bortsett fra den første km fra Kanada.

Drammen forholder seg rolige, og Nedre Eiker venter på litt mer snø, men det er satt et scooterspor ved Mif-hytta

Smøretips lørdag kveld: Nå har tempen sunket rett under 0 grader igjen, så nå bør man benytte en kombinasjon av VR 45 og VR 50, med et par tynne lag VR50 på toppen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fine snøforhold mellom Martinsløkka og Svarthavna i dag, men ikke preppa etter siste snøfall - blir det by prepp til i morgen mon tro??

Mått helt opp på VR65 i dag, men det funka fint - særlig mellom Solvang og Svarthavna.

Ny tur igjen i morgen :)

Noen som kan si noe om forholdene fra Eggevollen?

Anonym sa...

For en som er ukjent i området, hvordan kommer man seg til Martinsløkka?

Jeg gikk på ski for første gang i dag i dette omrdået fra det jeg tror var eggevollen (lysløype opp til Eikssetra, men skulle gjerne kommet meg inn på den brede og fine løypa jeg kom inn på 2 km etter Eiksstra litt før. Nå ble det 5 km med "transportetappe" først hvor det var litt dårlig forhold for skøyting.

Anonym sa...

Eggevollen ligger ved bommen. Her er det normalt fint (og gratis) å starte turen, men litt mindre snø der foreløpig, og mye oppover i starten.
Skal du kjøre videre må du betale bompenger (20,-). Etter ca 2 km kommer du til et sted hvor veien er brøytet ekstra bred (for parkering), du ser der enden av garsjø inn i skogen til høyre - det er Martinsløkka.
Kjører du en snau km ekstra kommer du helt opp til Eiksetra, men der må du i tillegg betale 20,- ekstra i p-avgift.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk