tirsdag 30. november 2010

Alt åpner seg! Kamstrupen!

Nå har det jo kommet mye snø, og det settes spor langt flere steder. Lier har kjørt hovedløypene fra Eggevollen til Svarthamna, samt Kanada-Nykjua. Drammen har kjørt Kamstrupløypa for første gang i høst og er i gang med rundene på Tverråsen og Skimten. Nedre Eiker har kjørt løypene fra Ulevann via Solbergvann til Vrangen og er på vei ned til Solbergelva i skrivende stund. Modum kjører Engersetra til Nygårdshøgda.

Så nå ligger mulighetene åpne! Legg merke til at forholdene er best der hvor løypene har vært kjørt flere ganger.

Smør med grønn swix og bruk CH 4 glider. Ikke legg på mer enn 3-4 tynne lag festesmøring.

5 kommentarer:

Glenn Østerud sa...

Jeg fikk en fin tur i kveld. Med -19 på Lundplassen ca 21.00 ble det bare en tur-retur Tverken i kveld. Men nå er løypene fine, mye bedre enn for noen dager siden.

Jeg la 3 lag VR30 (mener den heter det), og jeg hadde gode ski. Glapp litt enkelte plasser, men det kan jeg fint leve med.

Ruben sa...

hadde tenkt meg en tur ut idag, men værstasjonen på martinsløkka sier -26,6*c i skrivende stund!! Blir heller hjemme idag. Eller takk for en knall blogg! Er inne å sjekker hver dag.

Gunnar sa...

nå er det "bare" -22... i går var jeg i strømsåsen, og det var minus -19 på Hellashytta. Det gikk greit, men jeg brukte en ansiktsmaske..

Dagis sa...

med andre ord er det ikke varmere i høyden enn i byen. Noen ganger blir det jo det. Har planer om tur i morgen kveld, skal bruke varmertrompeten. Hadde egentlig håpt at det var varmere der enn her nå.

Dagis sa...

Gikk Landfalltjern-Skimten i går kveld ganske seint. Dritdigg føre og noe mildere i høyden. 15 i byen, 10 på Tverken.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk