onsdag 10. november 2010

10 cm snø - skiføre, men ingen løyper

I dag/natt har det kommer 10 cm snø på Eiksetra, og det er medlt litt mer snø på torsdag. Det er ikke kjørt noen spor ennå, fordi det trengs helst 5 cm til. Stalltipset nå er at det blir satt spor i morgen kveld.

Man ser dessuten av bildene fra lier-ski.com at snøkanonene går på Martinsløkka.

Men det ER skiføre, man KAN gå på ski nå. I så fall anbefaler jeg å bruke gamle ski og blå extra/ VR 45.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det nærmer seg... og takk for at du nok en gang er ivrig nok til å legge ut hyppige og relevante oppdateringer om forholdene.

Vet du om det vil bli trangt om plassen om det skulle bli satt løyper på Martinsløkka til helga?
Jeg leser med gru om forholdene på Sjusjøen, der løypepolitiet tyr til strenge regler for å sikre/begrense bruken av snøen...

Gunnar Schei sa...

det kommer ikke til å bli trangt som på sjusjøen oppe på Martinsløkka, ikke vær redd for det. På sjusjøen ligger flere landslag, og det er 1000 hytter der oppe. Det er mye mindre forhold i Drammensmarka :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk