lørdag 26. april 2008

Videobevis for fortsatt skiføre

Nå som det ikke kjøres løyper lenger, og det er varmt på dagen, så varer ikke skiføret så mye lenger. Men fremdeles er det muligheter - som dere kan se i utvalget av videosnutter i denne bloggposten :-)Jeg gikk nesten 2 timer i området Solvang - Løken - Svarthamna, og brukte Rode Rossa klister.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser en uke gamle videobevis for skiføret... Har vært14 dager i Sverige på jobb, så jeg gikk glipp av dette. Tror jeg tar hjula fatt i Finnemarka denne helga. Takk for skisesongen 2007/2008. Håper "Skiføret i Drammensmarka" er like sterkt tilbake neste sesong!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk