mandag 5. mai 2008

Takk for godt skiføre i vinter

Da er sesongen definitivt på hell. Det ligger fremdeles noe snø på enkelte plasser i marka. I bakkene opp til Svarthamna og i området ved Nykjua ligger det fremdeles noe snø. Snøkartet på yr.no viser detaljene. For de som trenger bildebevis, så er det utmerkede bilder på Gårdsguttas siste bloggpost. Men det varme været har gjort at mye av snøen er råtten, men for de aller ivrigste er det skiføre også i mai..

Det har vært kontinuerlig skiføre siden 1.desember, fram til månedskiftet april/mai. 5 måneder skiføre i disse dager, med global oppvarming og mye barmark i byen t.o.m. i januar, er definitivt godkjent :-) Undertegnede satser på nytt skiføre i november, og venter med spenning på skitunnel i Lier...

I mellomtiden satser jeg på å holde denne bloggen oppdatert, med utbedring av løypetraseer, de siste snøflekkene i juli o.l. Velkommen neste vinter!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk