onsdag 18. mars 2020

Tverråsen funker

Tverråsen var nykjørt og fin i dag. Nok snø hele veien, inkludert Dritarbakken. Med utgangspunkt Eiksetra er det fullt mulig å få seg nydelige vårskiturer i sola. Snøen er våt, så jeg gikk på universalklister med noen dråper lilla klister i. Makker på bildet gikk på felleski som fungerte ganske så bra. Bikkja trenger ikke potesokker i vårsnøen.

Om våren liker jeg å gå utenfor løypene. Det fungerer best på skaren tidlig om morgenen. Midt på dagen nå er det for løst. Litt senere på sesongen faller snøen sammen og blir kompakt og fin. Da kan man gå utenfor løypene hele dagen. Dette kan være rett rundt hjørnet. Fint om dere følger med på dette også og rapporterer til oss andre!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk