onsdag 15. januar 2020

Er det noe nsom kjenner forholdene nå?

Det har vært kjørt i Lier litt i det siste, men det har minket veldig på snøen, selv i høyden. Likevel rapporteres det om ok forhold på Martinsløkka, og også bra langs skogsbilveien opp til Svarthamna.

Er det noen som har vært ute de siste dagene som har ferske rapporter? Jeg har ikke vært på ski nå, men skal på ski i helga

2 kommentarer:

Megalep sa...

Hei Gunnar.
Har i dag gått til fots fra Gamledammen inn Bolstadveien via Tverken og Skimtrunden. Det har smelta en god del snø i de lavere områdene og alt er ishardt fortsatt. Sålen er dog relativt grei i traseene. Fra og med Tverråsjuvet er snømengden fortsatt faktisk veldig god på tross av mildværet.
Det var ikke kjørt de steder jeg gikk, men fra toppen av Tverråsjuvet var det ikke isete lenger men et lite lag nysnø som har frosset på toppen av løypa så det ble litt friksjon. Ville ikke anbefale å gå på ski der likevel da det jo er hardt og sporsettinga dårlig. Skimtrunden hadde til min store glede fortsatt fast og god såle stort sett hele veien uten vannsig av problematisk art eller åpne partier. Så her trengs bare nysnø..Siden det var greit med snø der er det likedan på Tverråsrunden. Der var jeg på mandag og det var da greit å gå, litt is noen steder men fortsatt ikke overvann noe sted.
Runar

Megalep sa...

Gått rundt Tverråsen og over Skimtvarden. Det begynner å tære på ganske mye nå, fler steder blir åpne pga vann bl.a og snømengden har minska en god del på få dager.
Lier skrev i dag at de bare skulle kjøre til Svarthavna men de har også tatt Tverråsen-Skimten og Storsteinsfjell, det er ikke første gangen de tar mer enn det de annonserer på forhånd via lier-ski.com. Forsåvidt bra men litt kjedelig nåe nvalgte bort ski til fordel for joggesko fordi det ikke skulle kjøres.
Det er forsøvrig ikke sporsatt men bare gjort en lett fres, helt kurant for skøyting bare en ser opp etpar steder da...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk