lørdag 16. februar 2019

Klisterføre

Mildværet de siste dagene har definitivt gjort at det har minket på snømengden, men det er fremdeles 60-80 cm snø, så vi lider ingen nød! Men det betyr også at det er klisterføre de aller fleste steder.

Fra webkameraene ser vi at de ter minusgrader i gruper og søkk, men plussgrader ellers, noe som kan by på litt utfordringer. Men en universalklister bør fungere bra.

De aller fleste løyper er kjørt de siste 2-3 dagene. Jeg skal på Tverråsen i dag :)

God tur!

3 kommentarer:

Megalep sa...

Isete og harde løyper stort sett i dag. Tverråsen var kjørt og rimelig ok,men de kunne med fordel ha frest den litt dypere. Isen over Vragen-Løken er ikke lenger våt, man kan her stå i de isete sporene og stake enkelt.

Glenn Østerud sa...

Førerapport fra område Landfalltjern, Skimtrunden, Tverråsruden, og til slutt løypa ved Goliaten mot termometerkrysset. Kort oppsummert, hardt. Knall hardt faktisk. Og is i løypene. Men så kommer oppturen, Lier Kommune. De har selvsagt kjørt opp Tverråsrunden med fres. Det + godt selvskap på Tverken gjorde det hele til en god tur.

Smurte med Swix Universal = total bom. Det ble mye staking..

Megalep sa...

Gått ulevannsrunden med Tverråsen og Goliaten-Marimyr på returen til landfalltjern. Brukte felleski i dag som i går og det var ikke det helt store,i isete spor fungerer de bare sånn passelig så klisterski var det rette i dag.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk