onsdag 22. november 2017

Snø, snø SNØ!!

Hei alle! Da snør det ute, som dere sikkert ser alle sammen. Spørsmålet er dette: Hvor mye kommer det. Og dessuten: Blir det liggende i høyden (det skal regne i morgen)?

Det ha vært produsert en del kunstsnø (Martinsløkka/Garsjø ved Eiksetra) de siste dagene, så mulighetene for skiturer er her nå.

Jeg vil oppdatere utover dagen! Til dere som ikke har lest min forrige bloggpost: Velkommen til en ny skisesong!

8 kommentarer:

Torleif sa...

Håper det ikke blir så varmt og så mye regn som spådd i morgen.
Jeg benytter muligheten i kveld til en liten tur i hvertfall :)

Unknown sa...

Hei😉❄☃ Hvor er det kjørt løyper nå?

Anonym sa...

Har noen ett forslag til løsning på følgende problem:
Prøver gå inn på siden lier-ski.com men den fungerer ikke, får bare litt info på venstre side av skjermen, ingen funksjonalitet. Byttet ut den gamle pc'en i vinter, med den fungerte nettsida, ikke med den nye windows10 maskinen. Det står på lier-ski at man må innstallere silverlight, noe jeg gjør, men det endrer ingenting...

Ragnvald sa...

Ikke fra Eggevollen/Eiksetra i hvertfall. Tråkket egne spor der i dag. Omtrent ikke såle under dagens nysnø, så pass på skia.

Torleif sa...

Ang. Lier-ski.com så fungerer det hos meg i windows 10.
Tror du MÅ bruke internet explorer. (Tror chrome og firefox har kuttet støtte for silverlight)
I tillegg må jeg trykke "Run this time" nederst på sida hvor det står at "silverlight was blocked".

Håper forøvrig lier-ski kommer med en ny webside (som ikke baserer seg på silverlight) snart, som også tilpasser seg små enheter/mobiltelefoner.

Anonym sa...

Hei Torleif, takk for svar
Jeg har prøvet nå med både firefox og microsoft edge(som fulgte med maskinen), det fungerer ikke. Hadde jeg hatt epostadresse til de som drifter lier-ski så ville jeg gitt dem tilbakemelding. Dette problemet må jo gjelde veldig mange, kanskje de har forslag til en løsning.

Anonym sa...

Tillegg, Torleif: Forøvrig fungerte lier-ski fint på min gamle pc med windows vista og firefox. Det var jo en veldig god nettside det der så det er synd å ikke få kommet inn på den.

Per Olav Horne sa...

Det er også app med Lier ski

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk