mandag 21. oktober 2013

Rekordtidlig snø - men varer det?

Da er vi straks i gang folkens!! Det er meg en glede å ønske velkommen til en ny skisesong! Som dere ser av bildene så ligger det nå snø i marka. Ikke nok til å gå på ski, men det er meldt mer  i dag og i morgen, så for de aller, aller ivrigste kan det kanskje gå an å gå på ski i morgen.

Nå er det jo slik at det er meldt varmt vær (ons-tors) og regn seinere i uka (onsdag), men uansett så har snøen kommet rekordtidlig i år - noe jeg tar som et godt tegn på at vi vil få en lang og snørik vinter!


3 kommentarer:

Dagis sa...

Natursnøen lar vente på seg, men nå er de ivertfall i gang med produksjon på Martinsløkka.
http://www.lier-ski.com/

Dagis sa...

Kan rapportere om kurante tamsnøforhold på Martinsløkka. For de ivrigste.

Unknown sa...

flott blogg, liker denne bloggen

du skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
skrolle med chrome nettleser

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk