mandag 29. oktober 2012

Velkommen til en ny skisesong!

Hei alle sammen! Da har vi fått sesongens første snøfall, og skisesongen er i gang! Nå på morgenen har det ikke kommet nok snø til å sette spor, men det er meldt mer snø utover dagen, så det er bare å følge med her og på løypetelefonen.

Det er snø i marka, og -0,5 grader på Eiksetra. Slik ser det ut på Tverken nå:
på lier-ski.com kan du se at det ligger mer snø på Garsjø, men at det ikke er satt spor ennå. Men mer snø er meldt i ettermiddag, så til kvelden er det håp :)

Oppdatering mandag kveld: Haverstad melder på løypetelefonen i ettermiddag at det er for lite snø til å sette spor ennå. Det ligger 10cm på Eiksetra nå. En kikk tilbake i arkivet fra 2008, viser at det 29.oktober det året falt 15 cm nysnø. Da ble det preparert langs Åtteskillingsveien opp til Nykjua, og føret holdt seg i ei drøy uke .

Så om vi får 5 cm til, så vil det nok bli satt ei såle. Det er muligheter på onsdag, selv om det etter værvarselet vil gå over til regn. Men vi lever i håpet!!

6 kommentarer:

Torleif sa...

Fryktelig irriterende at Drammen har lagt ned føretelefonen.
Skisporet gir ikke god nok informasjon om forholdene når de er varierende, som f.eks. nå i starten av sesongen...

Kristine sa...

Wohoooo! Gleder meg!

Spent på når jeg sporene i Finnemarka blir kjørt opp! Eller om det blir liggende? Tranby var det 0 grader. Men er jo alltid kaldere der oppe.

Gunnar Schei sa...

dere som stemmer på valget "feil" under teksten - fint om dere sier hva som er feil, hvis ikke så sier den tilbakemeldingen veldig lite

Anonym sa...

Da er første skituren tilbakelagt.Supert føre på Tverkenveien,men jeg fikk ødelagt sålen på skiene,så til dere som har tenkt å gå nå vil jeg anbefale å bruke et par gamle ski.

Gunnar Schei sa...

morsomt! takk for tilbakemelding!!
regner med at det ikke var satt noen spor

Anonym sa...

Jeg trykket "feil" ved en feiltakelse. Beklager. Vil forøvrig takke for en super blogg!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk