mandag 21. februar 2022

Drømmeforhold!

Det har vært flotte forhold mange plasser de siste dagene, og nå etter snøfallet det siste døgnet er det drømmeforhold de aller fleste steder. Det ligger nå 30-40 cm snø de fleste plasser. 

Dette innebærer at de fleste løyper er kjørt på nytt i dag:

  • Lier har kjørt i Eikseterområdet, inklusive på Tverråsen og Storsteinsfjell. Her var det meget gode forhold og tørr snø i går, noe det også er i dag.
  • Drammen har kjørt de fleste løyper, inlusive Kamstrupen og hele løypenettet på Spiralen.
  • Det er kjørt i Ulevannsområdet, både ned til Vranegn og Marivann, samt ned til Glitre, både til Bordvina og langs Sandungene.
  • Så og si alt er kjørt på Konnerud, ved Mifhytta, Brensarunde, Katthusdalen og på Vestskauen.

Det er stort sett på minussida, så tørrvoks vil fungere fint. Det ligger på -1 til -3, så litt avhengig av hvor du går så vil VR45 være bra, kanskje VR50 i tråkket om du er i litt lavere områder. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er grunnen til at to av de flotteste traseene i Drammensmarka (klemmerhøgda og sløyfa under goliaten) kjøres så sjeldent? Denne vinteren er de fortsatt ikke kjørt opp??

Torunn sa...

For lite snø i kupert skogsterreng gir dårlige forhold for løypemaskinen,noe som har vært tilfelle de siste årene. I følge skisporet.no er disse løypene kjørt i dag, så kom deg ut 😊

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk