torsdag 17. februar 2022

Bedre forhold enn på lenge!

Det rapporteres om bedre forhold enn på lenge nå, det kom et påfyll i går på ca 5 cm, noe som gir oss ca 30 cm snø nå i løypenettet. I dag er det kjørt både i Eikseterområdet, inklusive oppe på Tverråsen og Storsteinsfjell. Det er også kjøre fra Årkvisla og Sparavollen og opp til Tverken og Skimtrunden. Jeg kjenner ikke forholdene her oppe.

Det er kuldegrader og ganske finkorna, noe som betyr tørrvoks (VR50?) oppe i høyden (500+), mens det er litt mer grovkorna/ omdanna på 400-. Jge vil derfor ikke komme med et generelt smøretips nå før jeg har vært ute. Det er litt hardt flere plasser etter at regn og sørpe har fryst på, slik at smøringa slites av relativt raskt om det ikke er gjort et godt grunnarbeid med grunnvoks som smeltes inn. Et lite aggressivt klsiter som swix kx40s kan også funke på tvers av soner.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk