torsdag 9. desember 2021

Snart åpner de vanlige skiløypene!

Som dere vet er det skiføre i kunstsnøanleggene, men det er også pakka en såle mellom Eggevollen og Eiksetra. Det har kommet totalt ca 15cm snø nå, så det skal ikke mye mer til før det kan settes skispor opp til Havna! Vi gleder oss!

Oppdatering torsdag ettermiddag: Det er nå satt spor opp til Svarthamna, ganske ok forhold der, men litt grus må påregnes. Bruk grusskia og ta dere en tur!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Leser på lier-ski at de har kjørt opp til fallet og nykjua m.mm. men at det er en del bilkjøring i området på veiene fallet-nykjua pga jakt. Hva slags jakt så seint? Aldri opplevd at f.eks fuglejegere har forkjørsrett på veiene når skisesonger er igang og elgjakta må da være over nå? Kan til nød forstå det om det er grunneiere som jakter elg men fugle- og andre småviltjegere kan faktisk gå.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk