tirsdag 16. februar 2021

Endring i forholdene - nye spor

Som alle ser så har det nå kommet litt nysnø, ca 5 cm og mer er i vente. Tempen har også steget til ca -3, noe som er føre for blå ekstra eller VR45. Det ligger omtrent 1 m snø i høyden.

I dag har Lier kjørt opp sporene i Eikseterområdet, inkludert Tverråsen og Storsteinsfjell. 

Drammen har kjørt hele hovedløypenettet, inklusive Spiralen, Kamstrupen og Skimtrunden. "Gamle Nedre Eiker" har kjørt i Ulevannsområdet ned langs Kamstrupen til Marimyr og Marivann rundt. Flotte forhold.

På sørsida av elva har det aller, aller meste blitt kjørt i dag, både på Konnerud og i området sør for Mif-Hytta

Det er meldt varmere til helga, men det får vi ta når det kommer. Slike langtidsvarsler er forbundet med stor usikkerhet.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk