lørdag 25. januar 2020

Overraskende bra forhold i Lier!

Jeg har gått noen turer den siste uka, og det er overraskende bra forhold i Lier. Det er fine spor fra Eggevollen (litt isete nederst), flotte forhold på Martinsløkka, og helt ok over til Solvang og mot Grunnvannet. Langs skogbilveien fra Egga/Garsjø og opp til Svathamna (ca 4 km) er det veldig bra forhold.

Jeg ser også at det er kjørt i Modum på Hestås og Hovlandsfjell. Dette ligger ganske høyt (600-650 moh) så her vil je gtro at forholden er ganske ok.

Det er grovkorna snø, jeg anbefaler universalklister, og aller helst grunnklister i bånn som smeltes inn og avkjøles før universalklisteret legges på. Ikke legg for for tjukt.

God skitur!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk