mandag 3. desember 2018

Såvidt i gang folkens!

Hei dere! Velkommen til en ny skisesong! Det har jo snødd litt i høst, og mer er i vente denna uka, men i mellomtiden er det ganske fine forhold i en liten runde på kunstsnø på Martinsløkka ved Eiksetra. God tur!

9 kommentarer:

Runar sa...

Det snør bra her på Aronsløkka, over ti cm allerede etter få timer nedbør.

Fjellgeit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Torleif sa...

Blir bra forhold i en 2km-runde på Konnerud nå med kunstsnø i bunnen. (Konnerudrennet i helga, så da er løypene stengt).

Ellers ser det vel ut til at det kan komme nok til at det blir muligheter for grusski litt rundt omkring?

Dagis sa...

Noen som vet om det er pakking eller sporsetting vi ser på skisporet?

Runar sa...

Ser ihverfall ut som på webkameraet på Tverken, at det er kjørt scooter bare, ser ikke ut som sporsetting.

Anonym sa...

Iflg Tverken er d spor fra Spiralen og opp dit

Glenn Østerud sa...

Jeg kan også bekrefte spor fra Spiralen til Tverken. Det er kjørt med snøscooter og sporsetter. Er nok litt løst, men definitivt muligheter.

Glenn Østerud sa...

Jeg gikk fra Eggevollen til Svarthavna i dag. Litt løse forhold i starten, frem til kunstsnøen, helt 100% topp forhold på Matrinsløkka. Så litt løst igjen til du kommer til grusveien til Svarthavna, der er det igjen nesten topp forhold. Ikke bruk de aller beste skia, men det er ikke lenge før. Har du steinskli, vil jeg si bare kjør på. Dette er en god start :-)

Runar sa...

Vært til Skimten i dag, forholda i terrenget er for de spesielt interesserte men det går om er forsiktig. Tverkenveien er litt ymse, nok snø forsåvidt men isete stedvis og dårlige spor.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Google søk

Tilpasset søk