lørdag 10. mars 2018

Strålende sol i skogen!

Det er litt tåkene i byen nå, men oppe i høyden er det strålende sol og -5 grader. Perfekt blåswixføre. Merk at det skal stige litt utover dagen og sola tar nå (de ter mars tross alt, selv om lite tyder på det), så det kan være lurt å bruke en litt myk blåvariant eller en kald lillavariant (VR45 feks)

Ingen ny spor i dag, men alt ble kjørt i går. Kom dere ut på tur! I dag anbefaler jeg en tur rundt Storsteinsfjell med et obligatorisk stopp på utsikten. Her kan du se Drammen (Åskollen), Drammenfjorden, Hurumlandet, Håøya, Lierdalen, deler av Tyrifjorden og så langt som til Holmenkollen og hoppbakken der.

God tur!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som vet om det pleier å bli kjørt spor over Vrangen/Løken? Så man kan gå runde fra Tverken via Marivannet, Vrangen/Løken til Eiksetra og over Skimten tilbake. Takker for svar. ��

Anonym sa...

Hei, det er scooterspor over Vrangen og Løken. Kan anbefale runden! Start gjerne med løypa over Klemmehøgda (en glemt perle) og fortsett inn Kamstrupen. Garantert en fin tur!

Anonym sa...

Tusen takk for svar. Runden skal prøves.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk