tirsdag 15. april 2014

Påskeføret holder seg - stort sett

Jeg var ute en tur i dag fra Eggevollen-Tverråsen og Skimten og det er stort sett ganske bra forhold. Fra Eggevollen er det et lite parti som mangler litt snø. I Dritarbakkane er det ganske hardt, men nok snø (greit å ta av seg skia på vei ned, særlig tidlig på dagen). På Skimten er det bra, mens på Tverråsen er det 4- 5 åpne partier. Stort sett ligger det mellom 30-40 cm snø.

Forhåpentligvis holder det seg kaldt om natta, slik at det kan bli bypåaske kombinert med skiturer i høyden. Lier kommune meldte før helgen at de ville forsøke å kjøre igjen onsdag om forholdene holder seg. Jeg antar at de vil kjøre i morgen, men kanskje ikke Tverråsen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Drømmepåske, ski og seiling samtidig :) Dette, Lier kommune, kaller jeg god service og innstilling, ift de skattekronene vi legger igjen. Tusen takk til dere og til deg Gunnar for en glitrende web-side!! God påske! Høres neste sesong, skihilsen Atle.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk