mandag 17. mai 2010

Ny rekord, og fremdeles muligheter

I helga tikket det inn flere rapporter om skiturer, både 13. mai og i helga (15.mai). Det var skiføre opp til Svarthamna (selvsagt..), oppe på Skimtplatået, og i skyggedalene opp til Nykjua. Man må virkelig opp i høyden og inn i skyggen for å finne den lille snøen som er igjen...

Etter det kraftige regnværet natt til lørdag og på søndag har det minket kraftig på snøen, så den siste muligheten er nok denne uka, fordi nå kommer det varmt vær (over 20 grader), noe som nok vil ta knekken på de siste snørestene.

Ellers så er det mange andre som kan nyte sol og skiføre ikke så langt unna Drammen, hvor det sågar kjøres løyper fremdeles!

Jeg kommer tilbake med bilder og video i løpet av uka (har noen tekniske problemer). Fortsett å sende inn kommentarer om dere har vært ute på ski :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk