onsdag 25. november 2009

Lys i tunnelen

Det har vært trøstesløst vær de siste dagene, men nå er det bedre utsikter. Det meldes om snø mot slutten av helga og inn i neste uke. Deretter skal det holde seg kaldt en stund. Så nå gjelder det å krysse fingrene.

I mellomtiden har DT bragt oss gledelige nyheter: Snøkanonanlegget på Garsjø/Eiksetra har fått grønt lys fra planutvalget i Lier. Med kuldegrader i vente kan vi regne med skiføre selv om det ikke skulle komme store mengder natursnø. Kunstsnøen er også langt mer motstandsdyktig mot mildvær.

Vi får håpe at det snart er flotte forhold som på bildet til venstre. Takk til Ørjan Thune som tok dette for et snaut år siden

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk