mandag 24. november 2008

Kunstsnø redder skiføret

Skiføret regnet som kjent bort for 2 uker siden, og selv om langtidsværvarselet er lovende, så er vi ikke garantert skiføre - på gamlemåten.. Men nå er det flere miljøer i distriktet som har kunstsnøanlegg. På Konnerud (Drammen Sørmark) har snøkanonene gått hele helga, jeg tipper det er føre der allerede i dag.

DT melder om at Lier/V.Sjåstad skilag setter opp et kunstsnøanlegg på Eiksetra. Undertegnede pakker derfor ned rulleskiene for i år og satser på kunstsnøløyper inntil vinteren etablerer seg for godt :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

mandag kveld var det ikke klart på konnerud ennå, men muligens har kanonene vært i gang i natt slik at forholdene er bedre

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk