fredag 26. november 2021

Snøproduksjonen i gang på Konnerud og Garsjø!

 Hei dere! Velkommen til en ny sesong! Kulda er her, og selv om natursnøen er meget sparsom, så er det nå muligheter for snøproduksjon. I skrivende stund er det snøproduksjon både på Konnerud og på Martinsløkka/Garsjø. Litt uvisst hvor lang tid det går før skiføret er på plass. Men om alt går etter planen skal man ikke utelukke at et par små sløyfer kan være på plass på søndag. Vi får se!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som vet hvordan det ligger an på Konnerud og Martinsløkka nå?
Må vel ha vært fine forhold for snøproduksjon noen dager nå, så hadde vært fint å vite når man ser for seg åpning av de første sløyfene...

Anonym sa...

På Martinsløkka kan du gå i en 2.5km sløyfe fra og med fredag ettermiddag (3.desember) i følge Lierposten.
https://www.lierposten.no/fredag-ettermiddag-kan-du-starte-helgen-med-en-skitur-dette-kan-ikke-bli-bedre/s/5-65-210187 (for abonnenter)

Anonym sa...

Takk!

Bill sa...

Noen som har prøvd skogsbilvei landfallstjern-tverken?

Gunnar Schei sa...

det er ikke nok snø i terrenget ennå, ikke langs skogsbilveiene helle. Trenger nok 10cm til med snø først

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk