mandag 7. oktober 2019

Snøen i anmarsj!

Da vil jeg ønske nye og gamle lesere velkommen til en ny vintersesong! Vi er jo litt tidlig ute kanskje, men det ligger allerede snø i skogen (ikke mye kanskje) og det er meldt nedbør og relativt kaldt tirsdag og onsdag. Dette betyr at vi fort kan ha nok snø i marka til å sette skispor. Heng med folkens, kanskje kommer vi skikkelig tidlig i gang i år!

Følg med på Lier Ski - det gjør jeg!

3 kommentarer:

Bent Luther sa...

Ja, nå ser det ut til å være produsert mye snø på Martinsløkka. I tillegg er det varslet snøfall på opptil drøyt 20 cm i løpet av mandag 11. og tirsdag 12.november. Etter dette antar jeg det blir kjørt løyper i alle fall på Martinsløkka og opp til Sauehøgda. Det vil vel ta noe lengre tid å få pakket snøen og kjørt løyper til Solvang og Svarthavna.

Håper sesongen fortsetter som i 2010/2011, bare uten like mye sprengkulde.

Dagis sa...

Hei! Var en tur på Konnerud skistadion og fikk meg noen runder på søndag. Veldig godt å kjenne på langrennsbevegelsene igjen, selv om stadion ikke gir den største naturopplevelsen. Har tenkt meg til Vestskauen i kveld, hvor det ser ut til å ha kommet mye mer enn andre steder i distriktet vårt.

https://www.dt.no/nyheter/ski/natur/lover-trikkeskinner-pa-opp-mot-40-centimeter-sno-har-nok-vart-en-og-annen-svart-ivrig-der-inne/s/5-57-1261047

Dagis sa...

Kan rapportere om fantastiske forhold på Vestskauen. Litt grumsete i bakken fra parkeringen på Montebello stadion og opp til Øyvannsrunden (ca. 1 km). Deretter er det helmaks. Mange km oppkjørt og helt suverene forhold. Ikke antydning til grus der jeg gikk mot Presteseter. Gikk på VR55N som satt perfekt. Tett snøvær i går kveld. Rundt null grader. Skal tilbake ved første åpning.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk