lørdag 10. februar 2018

Fine forhold i nysnøen

Det har kommet 3-4 cm snø siden i går, slik at løypene må kjøres om igjen for å få gode forhold. I dag har følgende blitt kjørt:
- Drammen har satt nye spor fra Spiralen via Landfalltjern og Tverken til Skimtrunden. Kamstrupen  til Marimyr og tilbake via Goliaten er også kjørt
- Lier har kjørt Eikseterområdet, inklusive Tverråsrunden
- Konnerud har kjørt Strømsåsen, skistadion, over Hallermoen, Sagdamrunden og Katthusdalen

Det er - 3 grader nå, og litt varmere nærmere byen. Jeg vil anbefale VR45 i dag. Rode multigrade (violet) .

Ikke se på OL hele dagen! God tur!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Spm om løypene nord i marka.
Med en kobling mellom Fallet og Breili, ville man hatt en fin runde.
På skisporet.no er det angitt en slik runde, men den ser ikke ut til å være kjørt opp. Om den ikke blir kjørt denne vinteren, så blir den vel aldri kjørt opp?
Noen som kjenner til løypeforholdene her eller vet noe jeg ikke vet?

Anonym sa...

Den løypa du tenker på pleier være kjørt, men jeg synes oppdateringa er dårlig på skisporet. Om du er på facebook, prøv å spørre noen på Finnemarkas venner der om de vet om den er kjørt, pleier komme raske svar der. mulig øverskogen løypekjørerne har noe på facebook også, sjekk det ut.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk