mandag 3. april 2017

Takk for i år!

Hei alle sammen! Da vil jeg få benytte anledningen til å takke for i år. Det ble en temmelig amputert skisesong, selv om det var lovende med 50-60 cm snø i starten av november. Dette snøfallet holdt oss faktisk flytende gjennom hele vinteren, og det kom ingen flere skikkelige snøfall, selv om det snødde 5-10 cm ved flere anledninger, særlig i februar. Akkurat nå er det mulig å gå på ski på skyggesidene (feks Svarthamna) men det er ikke kjørt siden fredag - noe jeg antar blir siste runde i år. Jeg tviler på at det er nok snø til å kjøre løyper i påska, men jeg kan ta feil. Det er jo også veldig sein påske i år.

La oss håpe på en bedre vinter neste år. Det er jo mye som tyder på at vi er på vei inn i en tid med mildere vintre og færre dager med snø enn tidligere, men la oss håpe at mye av nedbøren vil komme som snø også de neste årene.

Som den observante leser har fått med seg, så har jeg ikke oppdatert bloggen de siste par ukene. Det har to årsaker: Skiføret har vært ganske dårlig og i tillegg så har jeg flytta på meg. Jeg bor faktisk nå i Oslo! Dette betyr ikke at jeg legger ned bloggen - jeg vil ofte være å se i Drammensmarka i årene framover. Intensjonen er å fortsette bloggingen også neste sesong.

Jeg ønsker alle en fin vår og en flott sommer! Det er mye å glede seg til, jeg har allerede tatt fram sykkelen, og kommer nok til å være på tur med fiskestang i marka når isen går.

3 kommentarer:

Anonym sa...

At du stikker av til Oslo, da! ;-)
Håper du har på deg noe synlig når du er ute og sykler. Alt for mange som bruker svart sykkeltøy. Det er rene kamuflasjetøyet! Styr unna!
Tusen takk for den fine bloggen. Er glad for at du fortsetter den selv om du har flyttet.
Krysser fingrene for mer snø neste vinter!
:-)

Theresa williams sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Helen Green sa...

Venner derude, her er en person, jeg ved, du kan have en håndgribelig privat diskussion og få dit kærlighedsliv genbosat. Den person er den stadigt pålidelige læge Egwali, en spellcaster, der brugte sin magi til at ændre liv for så mange, jeg kender i dag. Du kalder det bare kærlighedsstave, karriereforfølgelse, sundhedsspørgsmål, uanset hvad det er tilfældet, renselser, han er til tiden til at tage sig af dig uden tøven. Min sag var ret grim før mit møde med ham, og resten var historie. Du kan kontakte ham via ethvert af disse medier
WhatsApp / Viber +2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com
Tag en privat session med ham og vær glad igen.
Alt det bedste !!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk