søndag 4. desember 2016

Fine forhold noen steder

Det er ikke akkurat det aller beste skiføret i marka nå, men enkelte plasser er det faktisk overraskende bra. Fra Kanada (eller litt innafor P-plassen) er det faktisk ganske bra forhold nå, med løyper kjørt til Nykjua og Saga. Her kan man få seg en skikkelig skitur!

Det skal også være ganske gode forhold på Konnerud skistadion, på kunstsnøen her. Dette skal jeg sjekke selv om kort tid.

Det er ganske varmt oppe i skogen, selv om det er minusgrader nede i byen. Ca +5 grader i skogen, så det er klisterføre, universalklister bør funke bra.

7 kommentarer:

Aud sa...

Overraskende mildt i høyden! Og fine forhold enn så lenge. Blanda multigrade og Kx40s under skia i dag, satt fint. Barnåler og konglerester satt også fint.

Runar sa...

Fortsatt flott skiføre i terrenget utenfor løypene i drammensmarka, møtte etpar andre som også koste seg på "villskitur" i efta. Universalklister sitter bra. Bruk staver med litt solid trinse. Vakker solnedgang og god kaffe ved Vakkertjernutsikten i efta:)

Anonym sa...

Ser ikke ut til at de har tenkt å kjøre opp løypene fra kanada og innover til nykjua i dag, det er dumt da de nok er isete etter nattefrosten og det blir regnvær i morgen og mildt dagen etter, da er det nok farvel til skimulighetene der også...

Dagis sa...

Litt vel hardt fra Eiksetra og inn til Svarthavna-Vrangen mandag kveld. Bøss og is. Mellom Eiksetra og Grunnvann er det ganske så tynt med snø flere steder. Stein, jord og gress. Perfekt føre for grusskia.

Anonym sa...

Ser det preppes kanada - nykjua idag. Noen som vet hvordan forholdene er der nå?

Runar sa...

Gikk fra kanada og inn til Åsvanna og en kort tur nedover langs sneisene i dag. Det er ikke særlig bra i starten med is og lite snø, ikke før en kommer inn til rett etter der man har den første lille utforbakken etter all stigninga og da har igjen vel en km til krysset hvor en kan ta av til Fallet, ble det ok forhold. Løypa på østsida av Sneisa inn til bommen var heller ikke det helt store men lite eller ingen grus der. Videre både nordover og sydover fra krysset ved bommen var det vesentlig bedre. Best fresa sydover, noe hardere nordover men fullt brukbart og tykkere snødekke den veien. Jeg var ikke helt ned til Saga og vet ikke hvordan det er der.

Lasse sa...

Glissent fra Eggevollen, men bedre når det nærmer seg martinsløkka. Ville nok vært best å parkere ved Eiksetra. Veldig bra mellom svarthavna og Alvdal. Klister/skøyteski.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk