tirsdag 5. februar 2013

Nye spor i store deler av marka

Lier har i dag kjørt fra Eiksetra via Lelangen til Saga, nykjua og ned til Kanada, samt ut til Fallet. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen, samt fra Solbergvann via Kamstrupen til Marimyr. Drammen har kjørt opp til Tverken langs Hauern-traseen, Kamstrupen og Skimtrunden.

Det er fine forhold nå, og rundt -1 grad. Dette betyr at Rode multigrade er et godt alternativ, alternativt VR45 med litt VR50 i tråkket.

3 kommentarer:

Rune L sa...

Hei, takker for prima oppdatering ! Jeg tenkte meg en tur fra landfall til breli og retur på lørdag, noen som har tips og hint ref løyper ?

anne j sa...

Jeg hadde tenkt meg på tur nord i Finnemarka på søndag - "Bumla rundt" (Sponevollen-Hovlandsfj.-Heståsen-Breili-Tverråssen-Nykjua-Sponevollen). På Skisporet.no ser det ut til at løypene helt rundt er preparert rimelig nylig - UNNTATT løype mellom Breilivatnet og frem til løypekrysset nær Flaget (på Breili-Røyne løypa). Denne står som mørkegrå, dvs mer enn 1 md siden prepp.
Er det noen som vet noe mer om status her? Eventuelt hvilken kommune som har ansvaret for løypa så jeg kunne sjekke nærmere ? (løype-tlf?, nettside?)

Takk :-)

Axel sa...

Til anne j ; det er modum som har ansvaret der du nevner.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk