tirsdag 9. oktober 2012

Nå snør det i marka!!!

Da er sesongens første snø i anmarsj! Det ligger hvitt oppe på Lokkeråsen, og jeg ser også snø på Holtefjell og vest for Kongsberg. Så på drøyt 500moh har regnet i natt kommet som snø. Får vi en rekordtidlig debut i år? Når kommer neste snøfall? yr.no varsler om opphold  de neste 9 dagene..

De som ikke har forberedt skiene ennå må ut i boden i kveld :)

2 kommentarer:

Glenn Østerud sa...

Veldig godt å se at du er tilbake!! Sykkelsesongen fikk en brå slutt for min del med brukket kragebein før Birken, så meldinger om snø er godlyd i mine ører.

Det har kommet et tynt lag snø på Strutåsen på Blefjell også :-)

Gunnar sa...

hei! Ja nå går det mot vinter! Ser av værmeldinga at det nok skal bli litt varmere igjen, har jeg et berettiga håp om at det skal være muligheter for en skitur igjen :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk