onsdag 29. oktober 2008

Snø - snø - SNØ!!!!

Endelig laver det ned over vår vakre del av landet, trafikkaos og glatte veier er sikre tegn på at skiføret nå er i anmarsj.

Det er ennå ingen føremeldinger på løypetelefonen, men værvarselet i høyden for det neste døgnet tyder på 15-20 cm snø, hvilket er nok for å gi skiføre (men ta fram noen eldre par da folkens!)

I dagene som følger er det meldt kuldegrader, så muligens får vi nå den tidligste sesongstarten på mange, mange år! Vi kommer tilbake med mer så snart trikkeskinnene ligger klare i Kanada, fra Eggevollen og Eiksetra :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk